Ondernemers in Vrijenban richten eigen ondernemersvereniging op

De nieuw opgerichte ondernemersvereniging Ondernemend Vrijenban had maandag 12 december haar eerste ledenvergadering. De vereniging heeft als eerste wapenfeit een aanvraag aan het Ondernemersfonds ingediend om sfeerverlichting te plaatsen.

Ondernemend Vrijenban heeft de kans die het Ondernemersfonds biedt met beide handen aangegrepen. Net als de binnenstad wordt ook Vrijenban opgeleukt met sfeervolle kerstverlichting. Andere zaken die de vereniging wil gaan uitvoeren met de opbrengsten uit het Ondernemersfonds zijn het aanpakken van zwerfvuil, het plaatsen van bloembakken en een bezorgdienst.

Het Ondernemersfonds was de aanleiding om Ondernemend Vrijenban op te richten, maar het was niet de enige reden. Een vereniging blijkt volgens Bert Dekker veel meer voordelen te bieden. "Doordat ondernemers nu structureel met elkaar in gesprek zijn, hebben we als vereniging met de Gemeente Delft een gesprek gehad over de parkeerproblematiek. Samen blijk je dus echt veel verder te komen", aldus Dekker.

Wilt u meer informatie over de ondernemersvereniging? Dat kan via e-mailadres bestuur@ondernemendvrijenban.nl.