OndernemersDelft: de online ontmoetingsplek voor alle Delftse ondernemers

Ondernemersfonds Delft nodigt alle Delftse ondernemers graag uit voor de gratis OndernemersDelft app. Het online platform (web & app) voor ondernemers om elkaar te informeren. Vertel elkaar het laatste nieuws, deel je nieuwsbrief, vraag collega-ondernemers naar hun mening d.m.v. een enquête, deel een evenement en waarschuw elkaar voor verdachte situaties. Ook gemeente Delft, Delft Marketing en verschillende hulpdiensten zijn actief op OndernemersDelft. 

De nieuwe app brengt ondernemers en dienstverleners binnen één werkgebied met elkaar in contact. In Delft zijn er 10 werkgebieden en ieder gebied heeft zijn eigen community binnen OndernemersDelft. Daarnaast is er een overall community en dat is Delft Stadsbreed. In deze community delen partijen als gemeente Delft, Ondernemersfonds, Delft Marketing, hulpdiensten en de communitymanagers belangrijke stadsbrede informatie. Als ondernemer kun je stadsbreed nieuws bij deze communitymanagers aandragen. 

Het Ondernemersfonds Delft is trots op het feit dat er ondertussen al ruim 1700 Delftse bedrijven lid zijn van het online platform. En het aantal leden blijft groeien. Ook wijkagenten, centrummanager en gemeentefunctionarissen delen eenvoudig relevante informatie met de community.

Gratis aanmelden

Word ook lid van OndernememersDelft en meld je aan. Je download de OndernemersDelft app nu gratis in de Google Play Store en App Store.

Meer weten?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Stuur een e-mail naar stadsbreed@ondernemersfondsdelft.nl.

Deel: