Knapsack Weekend Delft Sessies 2020

Het vernieuwende concept van het Knapsack Weekend Delft Sessies is ontstaan als reactie op de steeds vernieuwende coronamaatregelen. Het doel van het project was om voor verschillende doelgroepen iets positiefs teweeg te brengen. Er zijn veel lokale ondernemers, organisaties en locaties bij betrokken. De bezoekers konden (deels online) kennis maken met een breed en mutlicultureel programma. 

Het evenement op zondag 20 september is goed verlopen en was binnen de kaders van alle maatregelen een succes. De lokale horeca heeft kunnen profiteren van het langsvarende en reizende programma en daardoor extra gasten kunnen trekken. Ook langs de kaders stonden veel bezoekers, op gepaste afstand. De lokale acts konden weer eens (betaald) optreden en in de media was goed te zien hoe Delft op innovatieve wijze met evenementen op de situatie in kan spelen. Met tien videoclips hebben we een online podium geboden aan de lokale artiesten, maar ook verschillende Delftse locaties gepromoot in de regio.

Het Knapsack-festival was één van de slechts twee evenementen die dit jaar in Delft door konden gaan. Het evenement heeft de cultuur een impuls gegeven, lokale ondernemers betrokken, Delft gepromoot en Delftenaren toch nog en fijne en culturele ervaring kunnen bieden.

Kijk op www.knapsackfestival.nl