Entrepreneurship Day Delft 2024

Entrepreneurship Day Delft is het grootste ondernemerschapsevenementen voor studenten in de Benelux. Het evenement werd dit jaar gehouden op 6 maart in de Aula van de TU Delft.

Het project heeft een grote groep studenten geïnspireerd tot ondernemerschap. Hierbij zijn de studenten direct in contact gekomen met de innovaties van de ondernemers uit het gebied en konden ze meedenken met de problemen die de ondernemers ondervinden op het gebied van innovaties. Daarnaast hebben studenten direct hun vragen kunnen stellen aan ondernemers wat hun vervolgens verder heeft geholpen met hun eigen ondernemerschaps uitdagingen.

Er zijn allerlei ondernemers uit het gebied aanwezig zijn geweest op het evenement. Zij hebben hier voordeel uit kunnen halen oa op het gebied van het werven van studenten voor bijvoorbeeld stageplekken. Maar daarnaast speelt naamsbekendheid natuurlijk ook een grote rol. Ze hebben hun bedrijf kunnen laten zien aan enthousiaste studenten en andere ondernemers uit de regio

De beoogde resultaten zijn zeker behaald. Over het gehele evenement zijn er 800+ kaartjes verkocht aan studenten. Daarnaast was de feedback heel erg positief, zowel van de studenten als de ondernemers die uitgenodigd waren om met hun bedrijf op de bedrijvenmarkt te staan.


Kijk voor meer informatie op www.entrepreneurshipdaydelft.nl