Aangeschoten Wild in Gebied 11

Sinds 2009 is Festival Aangeschoten Wild een jaarlijks terugkerende naam op de Delftse evenementenkalender. Op 27 maart jl. vond alweer de zevende editie plaats.

In de kenmerkende ontspannen sfeer biedt Festival Aangeschoten Wild op een toegankelijke wijze een breed aanbod van kunst, cultuur en muziek, waardoor het zich onderscheidt van andere Delftse evenementen. Een aanzienlijk deel van de programmering bestaat uit lokale acts bestaan. Door te kiezen voor een mix van "bekend en vernieuwend" kan de doelgroep - die bestaat uit jongeren en jongvolwassenen uit de gemeente Delft en omstreken - op een laagdrempelige manier kennis maken met voor hen nieuwe belevenissen.

Deze editie van het festival is mede mogelijk gemaakt door Gebied 11 van het Ondernemersfonds Delft. De vele facetten van het festival bieden niet alleen de doelgroep de kans om zich te ontplooien, het versterkt bovendien de aantrekkelijkheid van Gebied 11 voor hen als vestigingsplaats en het vergroot de leefbaarheid van het gebied.