Delftse ondernemers verenigen zich!

Vandaag hebben de ondernemers in vijf gebieden in de stad zich officieel verenigd. Daarmee is een belangrijke stap gezet in het vergroten van de organisatiegraad en de gezamenlijke slagkracht van de ondernemers in de stad.

De ondernemers in de gebieden Buitenhof, Tanthof, Hof van Delft/Westerkwartier, Binnenstad en Voorhof werkten al langere tijd samen, maar ze waren nog niet officieel verenigd. Daar is vanochtend verandering in gekomen. De vertegenwoordigers van de ondernemers in deze gebieden verzamelden zich op 9:00 uur bij Westvest Notarissen. Notaris van Dool hield een korte inleiding voordat er tot ondertekening werd overgegaan. Na deze plechtigheid was er koffie met gebak in de kantine en werd er gezellig nagepraat, onder andere over de kersverse penningmeesters die direct aan het werk werden gezet om een bankrekening te openen!


Doordat de ondernemers nu samenwerken in een vereniging of stichting vormen ze een nog betere vertegenwoordiging van de ondernemers in hun wijk. Dat is een belangrijk aspect voor het Ondernemersfonds bij het beoordelen van aanvragen. Alle ondernemers in de wijk hebben namelijk het recht om mee te beslissen over de besteding van het voor hen beschikbare budget.

Doe mee!
Bent u zelf ondernemer in één van deze wijken en wilt u ook meedenken over de projecten die in uw wijk gerealiseerd worden? Neem dan contact op met het bestuur van de vereniging of stichting in uw gebied: