Voorlichtingsvideo voor nieuw DSM-laboratorium

DSM investeert flink in nieuwe onderzoeksfaciliteiten. Een groot deel wordt in Delft besteed aan de Bio Process Facility en het nieuwe DSM Biotechnology Center (DBC). Voor de voorlichting is een animatievideo gemaakt.

Het DSM Biotechnology Center in Delft wordt het mondiale competentiecentrum in biotechnologie. Het komt in het hart van de Biotech Campus Delft, waar kennis, samenwerking en innovatief bedrijf de sleutelwoorden zijn. Het nieuwe laboratorium zal een high-tech en transparant gebouw zijn, de innovatie-powerhouse van DSM wereldwijd en een magneet voor talent in de biotechnologie. Naar verwachting zullen de medewerkers eind 2015 hun intrek kunnen gaan nemen in de nieuwe behuizing, en daar met behulp van ultramoderne faciliteiten biotechnologisch onderzoek gaan doen naar de inzet van enzymen en micro-organismen voor een breed scala aan toepassingen.

De bouw van het laboratorium heeft natuurlijk allerlei gevolgen voor Delft. DSM heeft met ondersteuning uit het Ondernemersfonds een animatievideo laten maken met een artist impression van hoe het laboratorium eruit gaat zien. De video wordt gebruikt voor voorlichting aan bijvoorbeeld omwonenden, scholieren, studenten en andere geïnteresseerden in de stad.