Beweegboxen voor Reinier de Graaf

De Beweegweek in het Reinier de Graaf Ziekenhuis is een groot succes geworden dankzij de inzet van medewerkers, patiënten, bezoekers en vooral ook de sponsoren. Dankzij een bijdrage van de Ondernemersvereniging Buitenhof konden twee beweegboxen worden aangeschaft. 

In totaal is door medewerkers, patiënten en bezoekers 3112,4 kilometer afgelegd op de spinningfietsen die de gehele week in het Ziekenhuis in Delft stonden. Met het fietsen is 9.445,- euro aan sponsorgeld opgehaald. Een prachtig bedrag waarmee beweegmaterialen zullen worden aangeschaft voor de verpleegafdelingen. Deze maand worden er hometrainers, een silverfit en beweegboxen geplaatst. Dankzij een bijdrage van de Ondernemersvereniging Buitenhof uit het Ondernemersfonds Delft konden ook twee beweegboxen worden gekocht. 

Zo blijft bewegen ook na deze beweegweek een belangrijk onderwerp in de verpleging van onze patiënten die in het Reinier de Graaf Ziekenhuis verblijven. Vanaf 2019 is het doel dat het normaal is dat elke patiënt - indien mogelijk - actief blijft voor een beter herstel.