Nieuwe fondsmanager: Marja Keizer

Het Ondernemersfonds Delft heeft een nieuwe fondsmanager: Marja Keizer. Zij volgt op 1 april a.s. Corine Korrel op. Corine zal nog wel een tijd beschikbaar blijven om haar werk over te dragen en Marja te ondersteunen in haar nieuwe functie.

Marja is zelfstandig ondernemer en ze heeft een praktijk in arbeidsrecht en arbeidsconflictbemiddeling. Ze was hiervoor jarenlang directeur/eigenaar van de parfumeriewinkels van Minerva. Ze is al sinds 1999 bestuurslid van winkelcentrum De Hovenpassage. In die functie heeft ze de afgelopen jaren veel contact gehad met het Ondernemersfonds. Marja heeft een groot Delfts netwerk wat goed van pas komt in haar nieuwe functie.

Corine heeft zich het afgelopen jaar ingezet om de bekendheid van het fonds onder ondernemers te vergroten en de organisatiegraad van de ondernemers in de stad te verhogen. Marja gaat daar nu op verder bouwen. We streven naar een nog hogere organisatiegraad in de wijken, meer samenwerking tussen de wijken en een professionelere aanpak van projecten. Zo blijft het Ondernemersfonds een bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van de stad.