Het Ondernemersfonds Delft in 2014

In 2014 gaan we verder waar we gebleven zijn: mooie projecten van en voor ondernemers realiseren. De website is weer gevuld met alle data van gebiedsbijeenkomsten en alle deelnemers (zakelijke ozb-betalers) zijn welkom om initiatieven voor te dragen, mee te praten en mee te besluiten.

In 2013 zijn er vanuit alle werkgebieden aanvragen geweest en werden er in alle werkgebieden projecten gerealiseerd. In de komende periode bereiden bestuur en werkgebieden zich voor op de komende jaren met een passende organisatie en procedures. Zo wordt er gewerkt aan een communicatieplan om de bekendheid van het Ondernemersfonds Delft te vergroten en daarmee de achterban nog meer te mobiliseren. Voortzetting van het Ondernemersfonds Delft met de intentie van 6 jaar verhoogt het ambitieniveau en maakt langjarige en duurzame plannen mogelijk. Daardoor kan ook 2014 een actief en dynamisch ondernemersjaar worden.

Op korte termijn wordt het vergaderschema van het bestuur op de website geplaatst. De eerstvolgende bestuursvergadering is 29 januari, aanvragen kunnen tot 23 januari via het werkgebied ingediend worden via het aanvraagformulier. Kijk bij werkgebieden wanneer de volgende bijeenkomst in uw vestigingsgebied is en meld u aan bij de contactpersoon.