Download de OndernemersDelft app

Er is een nieuwe gratis app voor Delftse ondernemers om met elkaar te connecten. Meer dan 1700 Delftse ondernemers deden dit al jaren via Chainels Delft. Dit platform is nu doorontwikkeld tot een vernieuwde lokale app: OndernemersDelft. 

Je download de OndernemersDelft app nu gratis in de Google Play Store en App Store.

Gratis en toch waardevol om het ondernemersklimaat in Delft nóg beter te maken. Waarom? Omdat je met de app altijd met elkaar in verbinding staat. Omdat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Omdat je er geinspireerd wordt door ondernemersverhalen. En omdat je er in contact komt met relevante organisaties. Deze app wordt je gratis aangeboden door Ondernemersfonds Delft.

Dit kun je met de OndernemersDelft app

Waarom je de OndernemersDelft app wilt downloaden? Omdat de gratis app je veel verschillende functionaliteiten biedt. Bijvoorbeeld: deel ondernemersnieuws, stel elkaar vragen, lees inspirerende artikelen over ondernemers, verspreid een enquête, deel een evenement, waarschuw elkaar voor verdachte situaties, blijf op de hoogte van gemeentelijk nieuws, download belangrijke stukken en dien een projectaanvraag in bij het Ondernemersfonds Delft.

Chainels Delft wordt OndernemersDelft 

Al bijna 5 jaar zijn veel ondernemers in Delft aangesloten bij het platform Chainels. Met succes: er zijn zo’n 1700 ondernemers aangesloten op Chainels. Ben jij er één van? Download dan nu de OndernemersDelft app en log in met je bestaande inloggegevens van Chainels Delft. Daarna kun je de Chainels Delft app verwijderen. Zo neemt de OndernemersDelft app de functie van Chainels Delft over.

Je download de OndernemersDelft app nu gratis in de Google Play Store en App Store.