Delft Verbindt in 2020

Het Ondernemersfonds is al sinds de oprichting actief betrokken bij de activiteiten van Delft Verbindt. In Delft Verbindt werken een aantal organisaties samen met als doel een scherpere profilering van Delft en meer verbinding in de stad. Recent zijn er een aantal dingen gewijzigd in de opzet van Delft Verbindt.

Van drie naar twee evenementen

Tot nu toe organiseerden we drie evenementen per jaar voor ondernemend Delft: een nieuwjaarsborrel, een zomerse barbecue en een evenement in het najaar. Vanaf dit jaar organiseren wij voortaan twee netwerkevents. Het eerste netwerkevent is zoals u van ons gewend bent 'Bruisend Delft Verbindt'. Dit event vindt plaats op maandag 30 maart 2020 en gaat naar the next level! Reserveer deze datum dus alvast in uw agenda. In het najaar volgt de Delft Verbindt Ondernemersverkiezing (voorheen De Kracht van Delft Verbindt).

Van zeven naar acht partners

We verwelkomen Koninklijke Horeca Nederland (afdeling Delft) als nieuwe partner van Delft Verbindt. Hiermee is de horeca - en daarmee ook ondernemend Delft - sterker vertegenwoordigd binnen onze organisatie. Een mooie aanvulling dus op de voor u bekende partners MKB Delft, Rabobank, Ruitenburg adviseurs & accountants, Stichting Centrum Management Delft, VNO-NCW Delft, Werkse! en Ondernemersfonds Delft. 

Delft Verbindt professionaliseert

De partners van Delft Verbindt zetten zich met veel plezier in voor het helpen groeien van ondernemers, door hen te verbinden tijdens onze events. Om dit kracht bij te zetten is Delft Verbindt per 1 januari 2020 officieel een stichting geworden. Bestuursleden Sander Vroom, Joris Kleinveld en Guido Bindels hebben hiervoor hun handtekening gezet bij de notaris. 

 

Kijk voor meer informatie op www.delftverbindt.nl.